Eindelijk was het dan zover; De onthulling van project RXL ! Dagen lang is er gehaakt, in elkaar genaaid en bekleed, ongeveer 48.000 meter draad is er gebruikt om uiteindelijk tot dit geweldige resultaat te komen. Een totaal omkleedde rondvaartboot ! Zelfs de kapitein was volledig in style met zijn handgemaakte kapiteinspet van Ribbon XL. Stralend weer, een vrolijke boot, leuke mensen, het was een feestje !

Genodigden en de pers mochten instappen om een rondje mee te varen in de Engel. Let vooral ook even op het schattige engeltje voor op de boot, gemaakt door Eveline, waarvoor dank. Het patroon van het zal binnenkort beschikbaar zijn.

 Plaatjes van het interview met AT5.

 
Hier onder zie je nog een gezellig plaatje van Geesje, Kim en Annemarie van Annemarie’s haakblog.
Bijschrift toevoegen

Het super leuke rode lussentasje maak de maritieme outfit kompleet. Ook het patroon van het tasje is binnenkort verkrijgbaar in de shop ! 

Hier nog een linkje naar een kort interview met Geesje van Hoooked op radio 10 gold.