Zo zonnig als de paasdagen vorig jaar waren, zo koud en regenachtig zij ze nu geweest ! Wellicht hebben jullie net als ons massaal op de bank zitten haken en kun je inmiddels geen kuiken, haas of gehaakt ei meer zien. Dat komt goed uit, want over 3 weken is het weer Koninginnedag ! Oranje boven is zoals het hoort, maar bij deze broche zit het toch echt onderop ;) Vanaf nu is de broche in een schattig DIY pakketje te krijgen in de shop. En vergeet niet dat ze na 30 april direct kunnen worden opgespeld voor de komende zomer ! Want ook tijdens het EK en de olympische spelen zal deze broche niet misstaan !


Mocht je zin hebben, op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag !) staat Echtstudio op de HobbyCreamarkt in de Atlas in Alphen aan den Rijn. Met veel leuke kraampjes en spetterende creatieve workshops. Echtstudio zal er diverse haakworkshops verzorgen en natuurlijk staan we er ook met een kraam vol heerlijke haakspulletjes! Zet het in je agenda !