Sexy and I know it ;)

Home/Geen categorie/Sexy and I know it ;)

Sexy and I know it ;)


Telegraaf; binnenland

EERSTE RILLINGEN ORANJE KOORTS !

AMSTERDAM – Wat wordt het meest populaire hebbedingetje tijdens het Europees kampioenschap voetbal dat 8 juni aanstaande van start gaat ? Wordt heet de Holland Octo muts met lampjes, de draken hoed of de Oranje glitter cap ? Of een sexy jurkje ?

Ja natuurlijk ! Het sexy jurkje gaat wat ons betreft winnen hoor ! En dan zeker deze Ribbon XL dress in Hup-Holland-Hup oranje. Zie je jezelf al staan in je oranje outfit; Sexy and I know it !

Echtstudio is nog druk bezig met een bijpassend tasje, het patroon van het jurkje is helaas nog niet beschikbaar, maar gelukkig is het nog geen juni 😉

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.