Dit project mag echt even in het zonnetje gezet worden, vandaar een ere plaatsje op het blog van Echtstudio.

In augustus 2011 werd Robbe de zoon van Sakia uit Rumst, België, opgenomen in het UZ Gent met lymfeklierkanker. Na 6 maanden behandeling voelt Robbe zich gelukkig weer prima en zal enkel nog voor controles terug keren naar het UZ.  Haken is één van de favoriete hobby’s van Saskia en tijdens de behandeling haakte ze een robot, een muis en een katje voor een paar kinderen op de afdeling.

Deze werden zo goed ontvangen dat zij in december 2011 besloot Project Poekie op te starten, want eigenlijk verdienen alle zieke kindjes een mooie knuffel. Daarom heeft Saskia jouw hulp nodig !

Heb jij ook zin om een knuffel te haken, breien of van stof te maken ? Dan kun je contact opnemen via: poekie@telenet.be 

Project Poekie kreeg al énorm veel hartverwarmende reacties; en knuffels! Op 22 maart 2012 werden er al 40 pakketjes lente-knuffels in het UZ Gent afgegeven! Nu staan er 40 pakketjes klaar voor het UZ Leuven. Ook tijdens de zomermaanden, najaar gaat Poekie weer op bezoek, met nog meer knuffels!

Kijk op het blog van Poekie voor nog meer leuke foto’s en informatie.