Get Hoooked-stunt ! Ben jij erbij ??

Home/Geen categorie/Get Hoooked-stunt ! Ben jij erbij ??

Get Hoooked-stunt ! Ben jij erbij ??


Binnenkort verschijnt het nieuwe boek: Hoooked on knitting!  Vanuit de uitgeverij Tirion wordt er een event georganiseerd. Wát kunnen we nog niet zeggen, maar dat het leuk wordt, dat staat vast!

Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig, want er moeten heel wat meters gehaakt en/of gebreid worden! Dus heb je zin om lekker aan de slag te gaan met Zpagetti, meld je dan nu aan!

 Wat zij bieden:
– Je krijgt al het benodigde materiaal;
– Als dank krijg je het nieuwste boek uit de Hoooked-serie, Hoooked on knitting thuisgestuurd;
– Een gezellige middag of avond in Utrecht op de uitgeverij van succesvolle creatieve boeken.
– Kennis maken met de auteurs en uitgever.

Over wat we precies gaan doen met het gebreide of gehaakte materiaal kunnen we helaas nog niets zeggen, dat moet een verrassing blijven! Nieuwsgierig geworden? Kom dan het resultaat bekijken op dinsdag 22 mei in Amsterdam, om 14 uur!

Enkel de eerste 50 mensen die zich aanmelden kunnen meedoen! Dus wees er snel bij, want vol is vol! Meld je nu aan door een mail te sturen naar promotie@defonteintirion.nl o.v.v. Hoooked on knitting.

Klik HIER voor meer informatie.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.