Voorjaar: Alles fris alles nieuw! Dus ook de kleuren van Catania katoen ! We hebben weer nieuwe kleurtjes in de collectie. Helaas is er ook een door ons zeer gewaardeerde kleur uit het assortiment gehaald :(

Maar eerst het goede nieuws ! Huidskleur….eindelijk een mooie huidkleurige tint van Catania: Apricot 263. Naast Apricot is er ook nog de kleur Flesh 257 maar deze vinden wij wat flets voor gezichtjes. Natuurlijk blijft Phildar Coton 3 Rosee (001) ook nog een prachtige frisse tint voor het maken van gezichtjes, armen en benen. Dit katoen is gelijk aan Catania qua kwaliteit dus ook goed te combineren.

Hier onder even een kort overzichtje van de nieuwe kleuren:

Apricot 263

Pale green (260)

Blue haze (262)

Strawberry (258)

Delft blue (261)

Flesh (257)

Grape (259)

En dan nu het slechte nieuws…Catania hazelnoot (157) is uit de collectie gehaald :( Helaas werd deze kleur erg veel gebruikt in patronen. Op de foto hier onder zie je welke bruintinten er op dit moment nog leverbaar zijn in glanskatoen. Wij stellen voor om in plaats van hazelnoot (157) over te stappen op Ebene (0047) van Phildar Coton 3. Deze tint komt het dichtst in de buurt van hazelnoot 157.

Als afsluiter ook nog even goed nieuws. Het totaal pakket van Catania is weer leverbaar ! Dit keer met 51 bollen, zodat je alle kleurtjes kunt uitproberen. Het pakket wordt gratis bij je thuis geleverd !