Chocolade paaseitjes; ze zijn inmiddels al weer een poosje in de vakken van elke willekeurige supermarkt te vinden. Heb jij ook moeite om de verleiding te weerstaan. Zeg jij ook tegen jezelf,..dat smaakje heb ik nog niet geproefd en dat moet toch echt hoognodig gebeuren ! Of ook een goede: “De kinderen vinden ze zo lekker” ! Dat je ze koop kunnen we niet voorkomen maar we hebben wel een goede truc om ze in het schaaltje te laten liggen. Beter voor je lijn en ook leuk voor je kinderen, omdat zij dan ook nog een paaseitje krijgen als ze uit school komen :)

Ga aan de haak voor Pasen ! In de webshop vind je nu het patroon van deze schattig eierdopmutsjes. Nou als dat geen vrolijk Pasen mag worden dan weten we het niet meer !

Daarnaast hebben we nog een super leuke paaseieren mand. Het patroon van dit mandje is gratis te downloaden voor al onze fans : https://www.echtstudio.nl/paasmandje

Ons voorbeeld mandje is gehaakt met Drops Eskimo, maar je kunt het ook heel goed in frisse kleurtjes maken met Phildar Impact 3,5. https://www.echtstudio.nl/wol/phildar-impact

Als je met een dubbele draad haakt krijg je ook een super leuk effect en er is veel meer keuze in leuke kleuren ! Je hebt dan ca. 4 bollen nodig om het mandje te kunnen haken en omdat deze bollen € 1,10 kosten heb je voor € 4,40 toch een uniek zelfgemaakt paasmandje op de tafel staan !

Vrolijk Pasen !!!