Hip haasje !

Home/Geen categorie/Hip haasje !

Hip haasje !

Nog even op de valreep voor de pasen, een heerlijk haasje ! De echte haak-die-hards kunnen er met gemak nog een stuk of 3 maken voor 8 april. Leuk op de paastafel ! Je kunt in plaats van de kleine eitjes natuurlijk ook een echt ei in het mandje plaatsen. Of een chocolade ei, als je je zoon, dochter, kleinkind een vrolijk pasen toe wenst 🙂 Het patroontje is ontworpen door Cemmy en verkrijgbaar in de shop. Je vind het hier: https://www.echtstudio.nl/haak-patronen/amigurumi-haken/patroon-paashaas-met-mandje

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.