De nieuwe website gaat vandaag online !!! TWEET

Home/Geen categorie/De nieuwe website gaat vandaag online !!! TWEET

De nieuwe website gaat vandaag online !!! TWEET

Vandaag is het dan zover; * tromgeroffel* ……we gaan live !!! De nieuwe website gaat vanmiddag online dus houdt de site in de gaten om als eerste een glimp op te kunnen vangen van het nieuwe parade paardje van Echtstudio. Als sneak-preview geven we je alvast: Twitter ! Is ie niet lief ??

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.