Morgen avond is het zover, Arjan en Janine de Knikker van de Knikker keukens in Alphen aan den Rijn geeft een aantal masterclasses en presentaties ! Je kunt hier deelnemen aan een thee-proeverij van Simon Levelt, een masterclass taart & chocolade volgen of wat denk je van een make-up advies of een heerlijke handmassage ? Kom een moodboard maken, vang advies van een woon stylist of kom HAKEN !

Echtstudio geeft morgenavond een inloopworkshop haken. Heb je zin in een mini workshop tunisch haken of wil je het materiaal Hoooked Zpagetti eens in het echt komen bewonderen kom dan morgen avond bij ons langs en ervaar hoe leuk haken en breien is !

Iedereen is van harte welkom tussen 19.00 en 23.00 uur aan de a. van Foreestlaan 11, 2404 HC in Alphen aan den Rijn. Inschrijving is niet nodig en de entree; die is gratis ! Tot morgen !!