What would the world look like…

Home/Geen categorie/What would the world look like…

What would the world look like…

Vanmorgen zat ik het nieuws te kijken en bij het zien van deze gebreide Ferarri vroeg ik met af hoe de wereld er uit zou zien als alle voorwerpen om ons heen gebreid of gehaakt zouden zijn. Stel je je woonkamer eens voor….
De bank.

Krukjes.De eetkamer tafel met stoelen.
De lampen

De laptop.

De piano.

De koptelefoon.

Het speelgoed van de kinderen.

De televisie.

Het toilet.
Bij het toilet begon ik mijn twijfels al te krijgen of het gebreide/gehaakte interieur een succes zou zijn, maar nu weet ik het zeker. Geheel gebreid en gehaakt is ook niet alles, materiaal variatie…is toch wel belangrijk ! Alhoewel het me best lekker warm lijkt zo’n gebreide zitting 🙂

Ik bedoel maar, je kunt ook volledig doorslaan 😉

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.