Heb jij de leukste, liefste, gekste of de meest stoer amigurumi gehaakt ?

Doe dan mee aan de Miss of Mister amigurumi van de maand verkiezing op amigurumi-haken.be ! Stuur een mooie foto van jouw favoriete ami toe en laat iedereen op jouw ami stemmen door een hartje te schenken. Heb je de meeste hartjes gekregen aan het eind van de maand ? Dan ben jij de winnaar van amigurumi van de maand !

Hoe doe je mee ?

Haak een amigurumi of kies een favoriet die je al op de plank hebt staan. Registreer je op http://www.amigurumi-haken.be/ of login met je reeds aangemaakte account. Ga dan naar de tab wedstrijden: http://www.amigurumi-haken.be/wedstrijden

Vul het formulier aan de rechterkant in voor 15 februari 2012. (formulier is enkel te zien als je ingelogd bent) Laat al je vrienden, vriendinnen, buren en kennissen stemmen op jouw amigurumi.De amigurumi met de meeste stemmen op 29 februari 2012 om 16:00 uur is de winnaar!

Wat kun je winnen ?

Allereerst natuurlijk; respect ! Daarnaast krijg je de eervolle vermelding van
amigurumi van de maand winnaar op de website en als klap op de vuurpijl
krijg je het boekje Amigurumi & More thuis gestuurd om daarmee nog
meer leuke amigurumi’s te kunnen creeëren.

Dus duik in je foto album of sla aan de haak en stuur voor 15 februari een foto in en ga ervoor !