Het eerste blog bericht in het nieuwe jaar ! Hartje winter, daar is overigens nog niet veel van te merken buiten. Je zou al bijna weer zin krijgen in het voorjaar. DUS wij dachten meteen aan de Clover Hana Ami Flower loom !


Met de Flower loom kun je mooie bloemen maken met wol, garen, lint, stof of bijvoorbeeld raffia zoals in de foto hierboven. De Flower loom heeft verschillende vormen en maten en is leuk voor alle leeftijden. De bloemen kunnen aan elkaar worden gemaakt om zo de mooiste accessoires, tassen en kussens te maken. Het pakket bevat een basis/ondergrond, waarin drie ronde vormen, twee vierkante, een zeshoek en midden punt zijn te bevestigen. Dus dat zijn 6 verschillende vormen, maar deze zijn onderling weer te variëren voor het maken van vele creaties. De bijgeleverde instructie is in het Engels en het pakketje kost € 14.95.
(Klik op de foto om naar de shop te gaan.)

Hieronder volgen nog wat voorbeelden wat je zo al kunt maken met de Flower loom.
Kijk voor nog meer inspiratie: http://www.flickriver.com/photos/tags/flowerloom/interesting/

Of kijk op You Tube voor meer voorbeelden en technieken !