De goede Sint heeft ons land nu officieel verlaten en wat Echtstudio betreft is dat het startsein om ons om te wentelen in kerstsferen. De hagelstenen vliegen ons inmiddels om de oren, de wind waait je uit je jasje dus het is tijd om op de bank te duiken en nog even flink aan de haak te gaan voor de komende kerstdagen. Bij deze geven we je wat inspiratie. Op de bovenstaande foto zie je Rudolph met zijn nieuwe vriendje Dancer gehaakt door Marielle Engelhart. En zeg nu zelf, samen zijn ze onweerstaanbaar toch ?


Wil je ook een blond Rudolph haken ? Klik dan hier voor het patroon. We hebben natuurlijk nog veel meer leuke kerstpatroontjes in de webshop staan zoals de kerststal. Het mini setje kerstman en zijn vrouw, de engel, de kerstkransjes en kerststerren. De kerstman hoort hier natuurlijk ook bij. Wil je het jezelf gemakkelijk maken of een ander een origineel en creatief cadeau geven? Denk dan eens aan het DIY kerstkransjes en sterrenpakketje en Kookeridoo it yourself !

En als je dan nog niet uit gefröbeld bent dan kun je altijd nog gaan scoubidoe-en met zpagetti om een paar van die zoete zuurstokjes te maken voor in je kerstboom.

Of je gaat voor de woontinten met Phildar Coton 7 en haakt in een mum van tijd een decoratieve ster.

Ook met zpagetti ben je zo klaar en het resultaat mag er wezen ! Ook leuk om cadeau te geven. Over cadeau gesproken, in onze webshop vind je ook tal van DIY pakketten voor kinderen, zoals de leuke kerstpakketjes van de Witte Engel. Of de DIY pakketten van Little Experience. voor de gelegenheid geven we nu 25 % korting op deze enorm populaire pakketjes. Sla je slag en maak ook je kids Verry Merry in de kerstvakantie !