Eigen huis en tuin, maar gisteren was het even….Eigen huis en Echtstudio ! Jawel, ook Quinty Trustfull is aan de haak geslagen. De opnames waren aan de Waalsingel in IJsselstein waar de klustafel dit maal vol stond met zpagetti! Kim heeft Quinty en de buurvrouwen van de Waalsingel een spoedcursusje haken gegeven waarna zij aan de slag zijn gegaan met het op pimpen van vaasjes.

Er werd gewikkeld met sisaltouw, geplakt met mozaïektegeltjes, met fluoriscerende spray gespoten en natuurlijk volop met zpagetti gehaakt om deze vaasjes zo mooi mogelijk te maken. De koude handen werden snel vergeten na een heerlijke lunch met de Eigen huis en tuin crew. Uitgezwaaid door tal van enthousiaste buurvrouwen zijn we voldaan weer terug naar huis gegaan. Medio januari wordt de uitzending verwacht, dus blijf aan de buis gekluisterd….

Bij deze een kleine impressie van de Eigen huis en tuin dag !