Haken doe je bij Echtstudio, en wát een geweldige week hebben we gehad tijdens de KreaDoe in Utrecht ! Het was druk, het was gezellig en het was super leuk om zo veel enthousiaste mensen te ontmoeten. Mocht je het spektakel gemist hebben; bij deze een impressie van de beurs. Hier boven zie je de Echtstudio crew van donderdag Wilma, Esther en Sandra at your service!


Op vrijdag kregen we “hoog bezoek” van prijswinnaar Stella, te herkennen aan haar gehaakte post-tas, en haar gevolg van ca. 30 vriendinnen. De groep heeft een fantastische dag beleefd die tot in de puntjes verzorgd was door het team van KreaDoe. De winnende tas heeft de hele dag in de stand gehangen en heeft heel wat bekijks getrokken. Het patroon van de tas komt binnenkort in de Hobbyhandig en natuurlijk ook in de Echtstudio shop!


En dan als klap op de vuurpijl Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden ! Arne & Carlos, zijn naar de Kreadoe gekomen om hun creatieve kunsten vertonen. De twee zijn bekende modeontwerpers en schrijvers van de boeken ‘Kerstballen breien met Arne & Carlos’ ofwel ‘Julekuler’ en ‘Strikkedukker’, wat gebreide poppen betekent. Al laten de kerstdagen nog even op zich wachten, kerstballen breien is hot. En daar kun je volgens Arne en Carlos niet vroeg genoeg in het jaar mee beginnen.


Het ontwerpersduo is ooit begonnen met het breien van truien en accessoires in traditionele Scandinavische breipatronen. Ze kwamen al snel met het idee om ook kerstballen te breien. De traditionele Scandinavische patronen passen ze nu dus toe op kerstballen. Het is traditioneel en trendy tegelijk. Zodra je begint met breien is het erg moeilijk om te stoppen !

Tijdens de lunch met de uitgever afgelopen zondag hebben Kim en Geesje de mogelijkheid gehad om nader kennis te maken met Arne en Carlos in het Ambassade hotel in Amsterdam. Na hun workshop bij Kreadoe zijn de mannen naar de Bijenkorf gegaan om daar hun kunsten te vertonen. Echtstudio heeft ze een do-it-yourself kerstpakket overhandigd om fijne kransjes en sterren te haken voor het geval dat ze de ballen een keer zat waren ;)

Wil je meer weten over dit olijke duo ? Kijk dan even naar dit filmpje.