Van 18 tot en met 20 november vindt alweer de derde editie van het webshopevent Flavourites Live plaats! Dit keer is Flavourites Live neergestreken in Amsterdam-Noord op het terrein ‘De Overkant’. Op dit terrein staat de Kromhouthal, een voormalige fabriekshal die tot evenementenlocatie is omgetoverd. Hier kun je van 10.00 – 18.00 uur live webshoppen bij meer dan 150 leuke webshops op het gebied van fashion, interieur, gifts, kids en nog veel meer. Maar Flavourites Live! is meer dan shoppen. Je kunt er ook inspirerende PowerSessies van Vrouw&Passie bijwonen, creatieve workshops volgen, het Etsy.Lab bewonderen en lekker eten en drinken bij hippe eettentjes.

Aangezien Echtstudio vorig jaar ook deel heeft genomen aan Flavourites Live weten wij dat het écht een super leuke beurs is waar je naar hartenlust kunt shoppen maar vooral ook veel inspiratie op kunt doen. Het is ook heel fijn om producten die worden verkocht in je favoriete webshop eens in het echt te kunnen zien en voelen.De sfeer is er uitstekend ! Redenen ten overvloed om ons gezellig te komen bezoeken bij Flavourites Live. Plan een dagje me-time in, neem je vriendinnen mee en kom langs!

We hebben de opstelling voor de beurs alvast even uitgeprobeerd en we zijn er klaar voor ! Hieronder zie je een foto van de proefopstelling in de achtertuin voor; 400 klossen zpagetti en 500 klosjes ribbon, tas hengsels in overvloed en natuurlijk haak/breinaalden. Daarnaast nemen we natuurlijk mooie Zpagetti en Ribbon creaties mee ter inspiratie. Ook het boekje Amigurumi & More en de amigurumi’s uit dat boekje zullen te bewonderen zijn tijdens de Flavourites Live. Helaas passen niet al onze artikelen in de beurs stand en voor overige amigurumi producten verwijzen wij naar onze webshop.


Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Klik HIER voor meer informatie of bestel direct je kaartje !