Flavourites fun !

Home/Geen categorie/Flavourites fun !

Flavourites fun !

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, Flavourites Live! Vrijdag, zaterdag en zondag hebben 160 deelnemers hun waren kunnen showen aan het welwillend winkelend publiek. Echtstudio had een volle kast Ribbon in heerlijk snoepkleurtjes en mode tinten. Met prachtige kussens, spreien en andere creaties ter inspiratie. Daarnaast mocht natuurlijk ook de zpagetti niet ontbreken! De stand is net als vorige jaar weer druk bezocht en we hebben genoten van alle enthousiaste bezoekers!

Echtstudio heeft ook kennis mogen maken met een aantal creatieve collega’s waar onder Mumami. De Amsterdamse ontwerpstudio Mumami staat bekend om zijn vrolijke en speelse kleding en interieur ontwerpen. Het gaat om handgemaakte producten van wol en katoen die met liefde worden gemaakt door Bosnische vrouwen, wat natuurlijk een toegevoegde waarde geeft aan het geen je koopt.Al met al was Flavourites Live weer een feestje ! Wil je meer over deze beurs lezen ? Klik dan hier.

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.