Afgelopen zaterdag was het zover, de onthulling van het nieuwe materiaal van Hoooked bij Nijhof in Baarn ! Hoooked is natuurlijk al beroemd in het land der handwerkers vanwege het fijne materiaal zpagetti wat zij op de markt hebben gebracht.

Het nieuwe kindje van Hoooked RibbonXL is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels. Het bestaat uit 80% hoge kwaliteit katoen en 20% andere vezels. Elke rol weegt 250 gr. Je creëert de beste resultaten met RibbonXL als je naalden 8 tot 10 mm gebruikt. RibbonXL is verkrijgbaar in een vast assortiment stijlvolle kleuren en is geschikt voor het maken van homedeco, accessoires en kleding.

Dit weekend zijn er heel wat dames geweest die ondanks de tropische temperaturen toch richting Nijhof zijn gekomen om hun nieuwsgierigheid tegemoet te komen.

Echtstudio zou Echtstudio niet zijn als zij niet aanwezig was bij dit evenement. Zaterdag is Kim vertrokken richting Baarn met haar prachtige tassen, kussen en spreien van Ribbon. Hieronder zie je een impressie van haar dag ! RibbonXL is vanaf nu te koop bij Echtstudio. Klik op de link om naar de webshop te gaan: ik wil ook RibbonXL !

Houd het blog in de gaten voor een gratis Ribbon patroontje !