Je kunt ze gebruiken als telefoon hoesje, geurzakje, maandverbandhoesje, bestek opberger voor op kersttafel en ga zo maar door. Dit multifunctionele zakje is gehaakt van RibbonXL. Dit project is ook uitermate geschikt om met kinderen te haken. Heel overzichtelijk en direct mooi resultaat.

Voor deze zakjes heb je nodig:

* 40 gram RibbonXL in de gewenste kleur (hier te koop)
* haaknaald 8 of 10 mm.

Werkwijze

Haak 20 lossen. Haak nu 5 toeren in iedere vaste 1 vaste. Vergeet niet om gebruik te maken van een keerlosse om je lapje recht te houden. Klap nu het lapje dubbel en haak beide zijden en de onderkant aan elkaar vast met halve vasten. Hecht af en werk de hechtdraad weg. Neem nu een losse draad Ribbon en rijg deze als koordje door de bovenkant van het hoesje. Leg in beide uiteinden een klein knoopje en het hoesje is klaar !