Het is bijna zover, Echtstudio staat op de Kreadoe in Utrecht van woensdag 2 november t/m zondag 6 november 2011. Jullie zijn van harte welkom om ons te komen bezoeken bij standnummer 07.F035. Naast ons staat de stand van Hoooked dus je slaat dan meteen 2 vliegen in 1 klap !

In verband met de beurs is de studio gesloten van maandag 31 oktober t/m zaterdag 5 november. Bestellingen via de webshop worden na de beurs behandeld. Nu kan het natuurlijk zijn dan je niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij de KreaDoe. Voor onze thuisblijvers hebben we een mooie beurs actie gepland !

Profiteer van 10% korting op alle artikelen in de webshop voor bestellingen die worden gedaan van woensdag 2 november t/m zondag 6 november. Als je gebruik wilt maken van deze leuke korting, plaats dan de code Kreadoe 2011 tijdens het afreken proces in de webshop.


In een eerder blog hebben we jullie vertelt over de mooie tas die Stella Roodbeen heeft gehaakt voor de KreaDoe Creatief wedstrijd en wij zijn heel blij dat zij de wedstrijd heeft gewonnen ! Stella mag met een bus met 30 vrienden of vriendinnen gratis naar de KreaDoe, ze worden opgehaald met een luxe touringcar en krijgen naast gratis entree ook veel leuke extraatjes om er een geslaagde beursdag van te maken. Deze prachtig tas zal vrijdag exclusief te zien zijn in de stand van Echtstudio ! Wij wensen Stella en haar vrienden heel veel plezier !