Wij zijn erg trots op haar ! “Onze” Stella Roodbeen is genomineerd voor de Krea-doe creatief wedstrijd in de categorie gehaakte tassen ! Met deze prachtige tas heeft zij zich ingeschreven om kans te maken op de aangekondigde prijzen, maar natuurlijk ook vooral voor de eer ;)

Deze tas is gemaakt van gehaakte katoenen lapjes in de kleuren van een oude PTT zak. De binnenkant is gevoerd met restanten van een oude PTT zak. Er zijn binnenin de tas, 6 zakjes genaaid om spulletjes in op te bergen. Ook de ijzers en lussen van de oude zak zijn gebruikt, deze zijn aan de zijkant vastgenaaid, om de draagband aan te bevestigen. De tas kun je sluiten met 2 magneetsluitingen aan de binnenzijde van de tas.

Wij kennen het werk van Stella inmiddels behoorlijk goed omdat zij alle amigurumi patronen voor ons na-haakt om er zeker van te zijn dat er geen foutjes in zijn geslopen. Een behoorlijk secuur werkje wat Stella op vrijwillige basis voor ons doet. Daarom vinden wij dit een mooie gelegenheid om Stella in het zonnetje te zetten en onze blog lezers te vragen om ook een stem uit te brengen om haar een extra duwtje in de goede richting te geven.

Klik op de volgende link om te stemmen : http://www.kreadoe.nl/nl-NL/Bezoeker/Kreadoe-Creatief-2011/Stempagina-Haken-en-Breien.aspx

Wat ons nog rest: HUP STELLA HUP !!!