Rudolph het rendier

Home/Geen categorie/Rudolph het rendier

Rudolph het rendier

Terwijl wij hier genieten van het laatste zomer zonnetje zijn zij op de Noordpool al druk bezig met de voorbereiding van Kerstmis. Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner en Blitzen en dan hebben we natuurlijk ook nog Rudolp met zijn schattige rode neus 😉


Het patroon van Rudolph is nu verkrijgbaar in webshop. In het patroon staan de kleuren voor de bruine versie van het rendier aangegeven, maar zoals Stella heeft laten zien met de bovenstaande foto is hij ook in het créme met zand te schattig voor woorden. Wie wil er nu niet zo’n droppie onder de kerstboom hebben staan ?

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.