Aanstaande zaterdag is het zover: De introductie van een geweldig nieuw handwerk materiaal, Ribbon XL van Hoooked !

Ribbon XL
is een toevoeging op Zpagetti en wordt aangeboden in een vast kleuren assortiment. Het is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels. Het bestaat uit 80% hoge kwaliteit katoen en 20% andere vezels.

Door de bijzondere lichte structuur is Ribbon XL geschikt voor het maken van kleding, homedeco en modeaccessoires. Je hoeft alleen de basis van de haak en brei technieken te kennen om direct met Ribbon XL aan de slag te gaan.

Wij hebben de kans gekregen om al het één en andere te mogen uitproberen met Ribbon XL en wij weten het zeker, dit kan niet anders dan een groot succes worden !

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan zaterdag 1 of zondag 2 oktober naar Nijhof in Baarn om RibbonXL uit te proberen tijdens een inloop-workshop. Deze workshop wordt verzorgd door Hoooked in samenwerking met Echtstudio. We hopen je graag te mogen ontvangen in Baarn, maar je bent gewaarschuwd, het materiaal is té leuk; je bent er zo aan verslaafd !