Impressie open dag !

Home/Geen categorie/Impressie open dag !

Impressie open dag !


Afgelopen zaterdag hebben we een enorm gezellige en vooral drukbezochte open dag gehad ter ere van onze nieuwe studio. Al een beetje vooruit kijkend naar de kerst, met prachtige nieuwe tassen gemaakt met Ribbon XL en veel zpagetti en kleurrijke bollen wol. Hieronder volgt een kleine impressie van onze dag, we willen iedereen hartelijk bedanken voor de complimenten, de bloemen, de snoepjes en andere verrassingen !


Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.