Hoe gékker, hoe beter was het motto van vandaag. We hebben we elkaar mogen bekogelen met ballen. We hebben op een Skippybal gehopt. We hebben capriolen uitgehaald die zo in het Russisch Staat circus zouden kunnen worden vertoond. Met andere woorden, we zijn op de foto gegaan voor Clini-Clowns !

Onze clowntjes ontwerp wedstrijd van dit voorjaar wordt door Clini-Clowns nog even extra in het zonnetje gezet in het donateursblad. Een hele eer vinden wij, want wij zijn uiteraard niet de enige die een actie hebben gevoerd voor dit goede doel. Over goed doel gesproken; Stichting Clini-Clowns Nederland krijgt een zusje !

Dit zusje, Stichting CareClowns Nederland, gaat zich inzetten voor ouderen met dementie in zorginstellingen. Onder het motto ‘lachen is leven’ brengen CareClowns een moment van geluk in het doorgaans eenzame bestaan van dementerenden. Een nobel streven vinden wij het want alleen is ook maar alleen.

Wij bedanken Stichting Clini-Clowns voor hun interesse in onze actie en wensen Stichting Care Clowns een goede start en een gezond bestaan toe !