De bollen berg….

Home/Geen categorie/De bollen berg….

De bollen berg….


Bergen wol, halve bolletjes, kwart bolletjes, bolletjes volledig in de knoop. Yup, zo zag mijn wol voorraadje er uit. Dus er zat niets anders op, gewapend met een schaar en een flinke portie geduld ben ik gaan berg beklimmen. En wat is mijn conclusie: “Een halve bol is ook wol !”

Verkoop technisch is deze uitspraak misschien niet zo slim, want we hebben natuurlijk graag dat jullie je verlekkeren aan nieuwe zachte bolletjes wol met zo’n fijn knisperend etiket 😉 Maar zo’n ongebruikte berg met halve bolletjes is natuurlijk ook doodzonde. Dus ik ben bezig met een nieuw projectje waarbij halve bolletjes een uitkomst zijn. Maak kennis met de nieuwe Kookeridoo slang ! Hij staat echt heel leuk in de kinderkamer en deze ami is natuurlijk ook echt stoer voor jongens !

Zodra ze klaar zijn gaat het patroon de shop in, dus pak je schaar en begin maar vast met het uitzoeken van je eigen bollenberg ! De potjes geduld zijn helaas uitverkocht in de shop 😛

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.