Dit is met recht wat je noemt een goedemorgen. Allereerst; de zon schijnt. Dat maakt mijn dag sowieso al goed. Ten tweede, ik heb mezelf verwend met een heerlijke kop koffie met niet één maar wel twee kokos koekjes overgoten met chocolade. Even me-time. En wat is er dan fijner om jezelf tegen te komen in de magazines die je aan het doorbladeren bent !

In de Ariadne at home Kinderen editie 2011/ najaar staan we op pagina 11 met de gehaakte tompouce. Waar van het patroontje hier te vinden is.

In de Weekend staan we met ons nieuwe boekje Amigurumi & More ! We staan onder George Cloony en Colin Firth , dat is natuurlijk wel een fijn plekje. Ik krijg meteen trek in nog een heerlijk hapje,…van mijn kokoskoekje ;)En dan, het Chicklits Summer Nights event ! Op zaterdag 17 september 2011 ben je van 14.00 tot 18.00 uur welkom in de Winkel van Sinkel. Een café in het hart van Utrecht, aan de Oudegracht 158. Tijdens deze ladies day, georganiseerd door Chicklit.nl en uitgeverij Zomer & Keuning kun je speed-daten met chicklit-auteurs, te gekke goodies ontvangen en ook een haakworkshop volgen die zal worden gegeven door Hoooked & Echtstudio ! Klik voor meer informatie op de bovenstaande link. Dus ladies, wil je je zomer fijn afsluiten samen met je vriendinnen, we zien je graag op 17 september !