Nieuwsbrief september 2011

Weer volledig opgeladen na een heerlijke vakantie gaan we er weer tegen aan. Er staan weer heel veel leuke dingen op de agenda !

House Warming / open dag

Per 1 juli 2011 zijn wij verhuisd van de Stationsstraat naar Prins Hendrikstraat 115 in Alphen aan den Rijn. Onze nieuwe studio is inmiddels volledig ingericht en het is prachtig geworden ! Het fijne is dat hij nu ook gelijkvloers is zodat hij voor iedereen toegankelijk is. Op zaterdag 24 september a.s. houden wij van 10.00 tot 16.00 uur een house warming party ! Iedereen is welkom om even binnen te vallen om een glaasje bubbels te drinken. Daarnaast kun je ook nog profiteren van leuke aanbiedingen op deze dag:

  • Uitverkoop oogjes en neusjes
  • Wol sale !
  • Zpagetti sale !
  • Unieke kralen kraam, met een deskundige die advies en tips kan geven.
  • Laat je boekje Amigurumi & More signeren of stel je vragen over de patronen.
  • Maak kennis met de nieuwe Kookeridoo Kerstcolletie.

Binnenkort vind je in onze webshop de patronen van de items uit de kerststal, een prachtige rendier en de kerstman maar natuurlijk hebben we ook de kerststerren en kransjes weer in onze shop staan.

D

C Chick-lit Summer Nights event

Op zaterdag 17 september 2011 ben je van 14.00 tot 18.00 uur welkom in de Winkel van Sinkel. Een café in het hart van Utrecht, aan de Oudegracht 158. Tijdens deze ladies day, georganiseerd door Chicklit.nl en uitgeverij Zomer & Keuning kun je speed-daten met chicklit-auteurs, te gekke goodies ontvangen en ook een haakworkshop volgen die zal worden gegeven door Hoooked & Echtstudio ! Dus ladies, wil je je zomer fijn afsluiten samen met je vriendinnen, we zien je graag op 17 september in Utrecht ! http://www.chicklit.nl

KreaDoe 2011

Dit jaar nemen wij deel aan de KreaDoe 2011, de grootste hobbybeurs van Nederland in de jaarbeurs hallen in Utrecht. De beurs vind plaats op 2 tot en met 6 november 2011. Je kunt er terecht voor tientallen hobby’s, om lekker te shoppen of om inspiratie op te doen Tijdens deze beurs zullen we weer veel leuke nieuwe patronen en producten met jullie kunnen delen. Kijk voor meer informatie over deze creatieve beurs op: http://www.kreadoe.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx