De 17e editie van de landgoed fair op Heerlijkheid Marienwaerdt heeft als thema “buitengewoon heerlijk”. Van 17 tot 21 augustus 2011 kun je deze fair met 165 unieke stands bezoeken. Kom proeven, winkelen en sfeervol genieten dit weekend van sieraden, brocante, antiek, snuisterijen en natuurlijk heerlijke hapjes op de culinaire weide.

En als cherry on the cake; je kunt er zaterdag een gesigneerd exemplaar van ons nieuwe boekje kopen ! Ik ben zaterdag 20 augustus aanwezig, samen met alle Amigurumi’s uit ons nieuwe boekje zodat je ze in het echt kunt komen bewonderen. Wees gewaarschuwd, daarna wil je ze zeker zelf maken :) Ik ben te vinden in stand C33 van Tirion/Fontein uitgeverij. Mocht je nog niet zijn overgehaald met een fair inclusief heerlijk zonnetje in het vooruitzicht, klik dan op de foto voor een sfeer impressie.Tot zaterdag !!

Tess

PS. Op alle andere dagen is het boekje uiteraard ook verkrijgbaar !