Ik weet dat het nog hoogzomer is, al zou je het vandaag niet zeggen met alle regen die gevallen is. Ik weet ook dat het nog minstens 4 maanden duurt eer dat het zo ver is, maar ik wil jullie alvast een sneak-peak geven van de Kookeridoo kerst-collectie 2011 !

De kerststal is inmiddels compleet gemaakt. Jozef en Maria met hun baby Jezus, de herder met zijn schaapjes, de engel met de ster, de 3 koningen en natuurlijk niet te vergeten, de os, de ezel en de kameel. Op dit moment ben ik druk bezig met het om haken van de kerststal, waar deze vrolijke figuren straks in mogen komen wonen.

Voor de oplettende kijker…je hebt gelijk. De kerstman en zijn rendier horen niet in de stal thuis. Deze kerstknuffels heb ik er nog apart bij ontworpen, ze zijn gemaakt met Drops Paris, dus je hebt ook een flinke ami in handen als je klaar bent met haken.

Op de patronen moeten we nog even wachten. Op dit moment worden ze na gehaakt ter controle en als dat gebeurd is zullen ze in de webshop verschijnen!

Wil je de kerststal in het echt komen bewonderen ? Kom dan langs op 24 september tijdens onze housewarming party voor de nieuwe studio. Je bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur !