Heerlijke haken in de zon bij de pagode tent van uitgeverij Tirion. Op de achtergrond zie je de bus van Ouwehands Dierenpark, dus wat beestjes betreft zaten we op de juiste plek ;) Het boekje Amigurumi & More heeft zijn weg weer naar veel nieuwe eigenaren gevonden, die het ook erg leuk vonden om de ami’s in het echt te kunnen zien. Bij deze wil ik ook graag iedereen hartelijk bedanken voor de complimenten !Mocht je nog nooit op deze landgoedfair zijn geweest, het is echt een aanrader ! Sfeervolle pagode tenten en markt kraampjes in een prachtige omgeving. Buiten kleding, woondecoratie en sieraden kon je ook je hart op halen op het culinaire plein. Dit stond vol met (letterlijk) heerlijk standjes. En mocht je je shop-aholic gevoel hebben bevredigd, dan kun je moe maar voldaan op één van de terrasjes duiken. Of natuurlijk genieten van de paarden roofvogel shows.

Het aaien van de lama’s of de schapen. Of het volgen van een workshop honing maken. Met andere woorden, hier kun je wel een dagje doorbrengen !