Aangezien we deze maand heel veel nieuwtjes hebben, de nieuwsbrief van juli !

Verhuisd !

Per 1 juli 2011 zijn wij verhuisd van de Stationsstraat naar Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn. Onze nieuwe studio is prachtig geworden en hij is gelijkvloers waardoor hij ook voor iedereen toegankelijk is. We afgelopen week de eerste workshops daar gegeven ook in de winkel hebben we al veel klanten mogen ontvangen. Wil je ook ook eens komen bezoeken ? Kijk dan voor de openingstijden op onze website.

Ons nieuwe adres is:

Echtstudio
Prins Hendrikstraat 115
2405 AH Alphen aan den Rijn

Nieuw telefoonnummer

Bij een nieuw adres hoort ook een nieuw telefoonnummer. Wij zijn voortaan te bereiken op:
0172-416117 ons mail adres is hetzelfde gebleven, info@echtstudio.nl

House warming party

Op zaterdag 24 september geven wij een house warming party in onze nieuwe studio. We willen bij deze graag iedereen uitnodigen om gezellig even langs te komen en om ons nieuwe stulpje te komen bewonderen en met ons te proosten op deze vooruitgang. Vanaf 10.00 uur gaat de poort open en om 16.00 zullen wij er een eind aan breien, of haken ;) Dus kom vooral gezellig even langs !

Vakantie sluiting

Wij zijn deze zomer van maandag 18 juli tot en met vrijdag 29 juli gesloten. Je kunt wel bestellen via de webshop maar de orders zullen pas na 30 juli worden uitgeleverd. Ook het beantwoorden van e-mail zal na deze datum gebeuren.

Amigurumi & More, Hip haken met Kookeridoo,
reserveer hem nu !

Het is bijna zover ! Het boek Amigurumi & More, Hip haken met Kookeridoo komt op 1 augustus uit. Wil je het boek reserveren zodat je zeker weet dat er één voor je klaar ligt, stuur dan een berichtje naar info@echtstudio.nl onder vermelding van “reservering Amigurumi & More” met daarin je naam. Wij zullen dan met de inkoop van het boekje rekening houden met het aantal reserveringen om niemand teleur te moeten stellen. Het boekje gaat € 14,95 kosten en het bevat 80 pagina’s met gefotografeerde basis haaksteken, amigurumi haak tips en natuurlijk 14 nieuwe Kookeridoo patronen !

Summer sale special

Mocht je het gemist hebben we hebben deze de hele maand juli een speciale summer sale actie.
Drops Paris is in de aanbieding, deze kost per bol nu maar € 1,50 ! Met dit prachtige katoen hebben we een heel leuk DIY pakket gemaakt. Haak nu zelf dit Granny Square kussen tijdens je vakantie. In onze webshop vind je onder Echtdoen, DIY pakketten 2 pakket aanbiedingen.

De eerste variant bevat 13 bollen Paris, een patroon en een passende haaknaald.

De tweede variant bevat 13 bollen Paris en een patroon.Koekeridoo = Kookeridoo

Kookeridoo wordt het nieuwe label van Echtstudio. Onder Kookeridoo kun je alle patronen, DIY pakketten en handmade producten van Echtstudio vin
den. We krijgen een totaal vernieuwde uitstralingen en natuurlijk de daar bij behorende nieuwe website. We zijn momenteel in de afrondende fase hiermee, dus we hopen binnenkort deze prachtige site met jullie te mogen
delen. Ook de website en webwinkel van Echtstudio zal dit najaar volledig vernieuwd worden !

KreaDoe 2011

Dit jaar nemen wij deel aan de KreaDoe 2011 in de jaarbeurs hallen in Utrecht. De beurs vind plaats op 2 tot en met 6 november 2011. Tijdens deze beurs zullen we weer veel leuke nieuwe patronen en producten met jullie kunnen delen. Kijk voor meer informatie over deze creatieve beurs op: www.kreadoe.nl

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief, mail ons dan even via info@echtstudio.nl.

Groetjes,

Kim & Tess