Vandaag hadden we een afspraak met met Dorien en fotograaf Tessa van het blad Decoreren Landelijk stijl. In dit blad worden ideeën gegeven voor het decoreren van je huis. Daarnaast worden er van bepaalde items ter inspiratie mini workshops gegeven, uitgebeeld in foto’s, waar de lezer zelf mee aan de slag kan.

We hebben besloten om een zpagetti mandje te gaan haken. Hierboven zie je hoe mijn handen op de foto worden gezet voor de detailfoto’s. (op de achtergrond zie je een deel van onze nieuwe studio !) Het artikel inclusief mini workshop over het maken van het mandje komt in de najaar-editie van het blad, die rond begin oktober zal verschijnen.


Toen het mandje af was hebben we een mooie setting gemaakt voor de eind resultaat sfeer foto.

Naast dat wij het natuurlijk erg leuk vonden dat Dorien ons benaderde, was het ook nog eens een heel gezellige dag met de twee dames. Dorien en Tessa bedankt voor jullie enthousiasme !