Wanna be a star ?

Home/Geen categorie/Wanna be a star ?

Wanna be a star ?

Doris Day

Het is me nu helemaal duidelijk, je hebt helemaal geen X-Factor of Popstars nodig. Als je een ster wilt worden ga dan vooral haken en breien, dat werkt ! Ik zag onlangs op het blog van Hooks & Needles een paar prachtige foto’s staan van de oude Holywood sterren die hakend en breiend op de foto zijn gezet en deze wil ik graag even met jullie delen !

Ginger Rogers

Jane Mansfield

Ginger Rogers

Ingrid Bergman

Katherine Hepburn

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.