Vrij gezellig !

Home/Geen categorie/Vrij gezellig !

Vrij gezellig !


Afgelopen zaterdag hebben we een vrijgezellen feestje gehad, de bruid kwam samen met 4 vriendinnen de ruimte in stappen en keek vol verwachting om haar heen om te zien wat haar vriendinnen voor haar in petto hadden. Gelukkig was al snel duidelijk: “Zpagetti haken is super leuk” En zeker als je dan ook nog een heerlijk tasje mee naar huis kunt nemen.

Na afloop hebben we de aanstaande bruid nog een fles bruidstranen cadeau gegeven. Dames het was gezellig en wij wensen jullie alleen maar voor al de bruid een fantastische bruiloft toe. We doen een zonnedansje voor je 😉

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.