Poefje haken ?

Home/Geen categorie/Poefje haken ?

Poefje haken ?


Ze blijven fijn om naar te kijken, de poefen. Mocht je nu ook zo’n prachitge poef willen komen haken, er staan weer nieuwe workshop datums op de kalender en we hebben ook weer een “paar” vullingen klaar liggen om omhaakt te worden 😉

Je kunt natuurlijk ook lekker thuis aan de slag met je poef, we hebben weer heel veel mooie woon tinten zpagetti binnen gekregen. Ze staan niet allemaal in de webshop, dus mocht je op zoek zijn naar een mooie taupe of een antraciet grijs laat het ons dan even weten via een mailtje, dan leggen wij een poef pakket voor je klaar !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.