Als het even kon,

liep ik met mijn dochter aan het handje

in een parkje te kuieren in de zon.

Ging madeliefjes plukken, eendjes voeren.

Eindeloos.


Mocht je nu geen plannen hebben voor het aankomende pinkster weekend, kijk dan eens even in de shop. We hebben een aantal mooie pinkster aanbiedingen voor je. Het prachtige vilt boek van Tabatha Naomi is dit weekend verkrijgbaar met 30 % korting !

Wilde je altijd al eens zo’n Japans boek uitproberen maar vind je ze eigenlijk te duur ? Stel je voor dat het niet lukt met die haakschema’s ! ( Klik hier voor een mini curus Japans schema lezen) Dan is dit een uitgelezen kans voor je. Het eerste deel van de amigurumi collectie is dit weekend verkrijgbaar met 25 % korting. En sleutelkoordjes in alle kleuren kosten dit weekend maar 1 euro !! Ik zou zeggen, ga eerst eendjes voeren en madeliefjes plukken en sla dan je slag !

Wij wensen je heel fijne pinksterdagen !

Groetjes Team Echtstudio