Pimp my ride PART I

Home/Geen categorie/Pimp my ride PART I

Pimp my ride PART I


Ik Twitterde het onlangs al, we gaan onze bakfiets pimpen, we doen aan yarnbombing !

Dat klinkt natuurlijk leuk maar heb je énig idee hoeveel granny’s je moet haken om een bakfiets, inclusief dak te bekleden ? Ik wel: VEEL. We zijn goed op weg, en met een beetje fantasie zien wij het eindresultaat al voor ons. Heerlijke hysterische kleurtjes op een kleurrijke fiets.

Dus bij deze; Pimp my ride PART I


Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.