Vandaag is het de eerste nationale yarn bombing day. Ehhh wattes ?? Oké nog even voor degene die ons vorige blogje gemist hebben: zie hier wat het precies is. Wij zijn inmiddels ook met ons eerste yarn bombing project bezig waar we later deze week nog wat foto’s van zullen plaatsen, wij pimpen onze bakfiets !

Maar dat daar gelaten, even iets meer info over Yarn Bombing day op deze mooie 11e van juni. Het inititatief voor deze dag komt van Joann Matvichuk uit Lethbridge in Canada. Haar doel is om wereldwijd alle liefhebbers van yarnbombing op dezelfde datum een voorwerp te laten omhaken of breien zodat op 11 juni wol de wereld veroverd…voor 1 dagje dan ;) Op deze manier wordt in haar ogen de wereld net even mooier en verbroederen mensen door samen met een project aan de slag te gaan. Wat wij vooral heel leuk vinden is om het resultaat van alle bombers te zien, erg inspirerend ! Kijk hier voor meer foto’s !