Back to school !

Home/Geen categorie/Back to school !

Back to school !

Wat doe je als jij bijna 6 weken vakantie hebt ? Juist ja, je leert nog even snel hoe je moet haken zodat ik in de vakantie méters zpagetti slierten kunt maken !

Vanmiddag hebben we 2 groepen met enthousiaste meiden geleerd hoe je moet vinger haken. Met zpagetti heb je natuurlijk lekker snel resultaat dus dat monde al snel uit in een wedstrijd “Wie heeft de langste sliert ?” Bij deze een compilatie van ons Back to School avontuur !Je ziet het; ze vonden er niets aan 😉

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.