Amigurumi united, zo voelde het wel even op zaterdag 21 mei 2011. Buiten dat wij het erg gezellig hebben gehad met Christel Krukkert en Mia Bengtsson (hier boven op de foto) stond de hele dag in het teken van de gehaakte beestjes en poppetjes. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland kwamen fans naar onze studio om elkaar te ontmoeten, hun boekjes te laten signeren en om hun creaties te laten zien. Even voor het idee; we kunnen ook normaal doen hoor !

( zie volgende foto…nou ja..een beetje normaal dan :)


Onze prachtige amigurumi kast werd gevuld met de meest prachtige kunstwerkjes voornamelijk beschikbaar gesteld door Stella Roodbeen en aangevuld door ons. Stella nogmaals hartelijk dank voor het tentoonstellen van je werkstukken !


Hieronder nog wat foto’s van door klanten gehaakte amigurumi’s. Hier Ameniko, de kat die symbool staat voor amigurumi haken in Japan.

En de mini hondjes, ook zeer populair sinds het boekje is vertaald uit het Japans. Zo klein en te schattig voor woorden !


Mia Bengtsson is speciaal voor ons overgekomen uit Zweden om haar nieuwe boekje te signeren. Ze kwam binnen met 2 volle dozen boekjes. Wij konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en hebben 1 doos direct opgescheurd om het boekje te kunnen bewonderen.


Hier onder zie je Puck, uit het nieuwe boekje van Christel Krukkert die ook van de partij was zaterdag. Wat een geluk dat haar nieuwe boekje vrijdag bij ons binnen kwam ! Daar hebben we heel veel haaksters blij mee gemaakt !


Hier onder zie je Christel druk aan het signeren.


De hele dag is er een stroom geweest aan dames die lekker door de boekjes hebben gesnuffeld, wol hebben gekocht en in de oogjes bak hebben gegraaid. Met een tas vol handwerk artikelen en een hoofd vol ideeën gingen zij geïnspireerd weer naar huis.

Mia vraagt of ze haar naam even op wil schrijven, want als ze het boekje signeert wil ze wel de juiste naam schrijven en al die Nederlands namen klinken haar toch wel wat vreemd in de oren !

Oogjes kijken of gewoon lekker met elkaar bijkletsen, het kon allemaal ! Angelique van het amigurumi forum is deze dag ook extra lang gebleven vanwege de gezelligheid. Dit event is zeker voor herhaling vatbaar en wij vinden het ook erg leuk dat wij zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen na afloop van deze mooie dag !


En als afsluiting nog even een plaatje van onze nieuwe snoepkast ! Daar word je toch blij van !