Medeleven

Medeleven

We staan vandaag in de Margriet met een mega grote foto en een leuk artikel, onze dag kon niet mooier beginnen vandaag. We hebben vanmorgen een gezellige workshop gehad en toen bereikte ons het nieuws van de schietpartij in de Ridderhof. De Ridderhof, wij lopen er dagelijks en kennen de mensen die daar werken en winkelen. Ik wilde vanmorgen een heel vrolijk blogje schrijven met onze prachtige foto maar ik vind het nu niet gepast. De foto en het artikel zullen we later plaatsen. Wij willen op deze manier ons respect tonen en ons medeleven uiten voor alle slachtoffers, hun familie en vrienden en natuurlijk alle mensen die dit drama in levende lijven hebben moeten meemaken. Kim & Tess

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.