Leve Loods 5 !

Home/Geen categorie/Leve Loods 5 !

Leve Loods 5 !

We zijn het er over eens, in de ruimte die Loods 5 beschikbaar heeft gesteld voor de haakworkshop van afgelopen weekend zouden we permanent kunnen wonen. Wat een prachtige zaak ! En wat een eer, onze foto uit de Margriet van 2 weken geleden stond ingelijst en wel te prijken op één van de tafels. Zowel op zaterdag als op 2e paasdag heeft Echtstudio samen met Hoooked zpagetti een aantal drukbezochte workshops gegeven. Het blijft leuk om dames vol verwachting binnen te zien komen en vol enthousiastme de deur weer uit te zien gaan. In dit geval denk ik dat het waar is ” pictures say more then words” Dus bij deze een compilatie van het afgelopen weekend…..

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.