Hij komt hij komt !! (Nee, niet onze lieve goede Sint) AMIGURUMI DAG 2011 ! Op 21 mei organiseren wij dit evenement vanuit onze studio in de Alphen aan den Rijn. Ontmoet deze dag je mede amigurumi haaksters, bekenden van forums en Hyves en stel al je vragen aan Mia Bengston die speciaal voor ons uit Zweden over komt om haar nieuwe boekje te signeren. Ook Chistel Krukkert, schrijfster van Gehaakte Beestenboel en Dierenvriendjes haken komt bij ons langs ! Haar nieuwe boekje Kleine knuffels haken zal in juni verschijnen. Natuurlijk komt ook ons eigen boekje, wat in augustus uit komt, Amigurumi & More in the spotlight te staan. Kom op 21 mei meer te weten over de inhoud van dit boekje. Daarnaast kun je natuurlijk heerlijk komen shoppen en gebruik maken van alle speciale aanbiedingen tijdens deze dag. Kortom, ben je een ami fan, dan mag je deze dag niet missen ! Hieronder even alle informatie op een rij. Speciaal verzoek van ons; heb je interesse en wil je langskomen lees dan even het onderstaande stukje “Praktische informatie”.

Meet & Greet

Meet en Greet Mia Bengtsson, schrijfster van 3 populaire Zweedse amigurumi boekjes.

“On the may 21 I’m joining Tess and Kim in their shop for a meet and greet and I hope I will see you there. I will bring as many of my amigurumis as I can possibly fit in my bag and a box full of my new books (which you can already pre order from Echtstudio). I will be happy to answer any question about the books and I will also help you out if you are stuck or have problems with any of the patterns. Bring your unfinished projects if you need help or bring your finished projects to show them off ! I am looking forwart to my first trip to the Netherlands and, most of all, to meet you guys !

Happy greetings,

Mia

Naast Mia zal ook Christel Krukkert aanwezig zijn, haar nieuwe boekje Kleine knuffels haken komt in juni uit. En wij van Echtstudio delen natuurlijk ook gratis handtekeningen uit de 21e :)

Wol sale

Vul nu je voorraad wol en katoen aan ! Bollen grabbelen van € 0.50 tot € 1.50 !

Oogjes grabbelen

Vind jij het vervelend om hele zakjes vol dezelfde ogen te kopen ? Dan is dit jouw kans ! Verzamel nu je eigen collectie oogjes bij elkaar. Kom losse paren grabbelen uit onze pot, van Suncatcher tot uil en van kat tot zwart. Zoekt en gij zult vinden….

Shoppen

Ben jij ook altijd benieuwd wat er nu in die Japanse boeken staat ? Of hoe groot die oogjes nu in het echt zijn ? Wil je je ook gaan wagen aan het haken met Zpagetti, kom dan lekker shoppen in onze studio !

Gezelligheid

Wat natuurlijk ook heel belangrijk is deze dag is dat alle ami fans elkaar vandaag kunnen ontmoeten. Het plaatje van Hyves is ineens een persoon en de dame waar je al een jaar mee kletst op amigurumi forum blijkt in het echt nog gezelliger te zijn dan je dacht. Neem je eigen amigurumi’s mee en kom ze showen. Je kunt vandaag al je vragen stellen en je verhalen vertellen !

Praktische informatie

Datum: 21 mei 2011

Locatie: Echtstudio, Stationsstraat 9, 2405 BL Alphen aan den Rijn

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden is gewenst !!

Onze studio is prachtig maar niet enorm groot, wij kunnen een beperk aantal mensen in onze ruimte ontvangen. Als er veel animo is voor deze dag, dan wordt de dag verdeeld is dagdelen. De dag zal worden verdeeld in de volgende dagdelen: 10.00 tot 12.30 / 12.30 tot 15.00 / 15.00 tot 17.00. Je kunt je aanmelden via tessa@echtstudio.nl en geef dan meteen even aan naar welk dagdeel je voorkeur uit gaat. Mocht het zo zijn dat er zoveel mensen hebben aangemeld dat wij ze niet in 1 keer kunnen ontvangen dan hoor je z.s.m. op welk tijdstip we je verwachten.

We zouden het heel leuk vinden om jullie te ontmoeten en hopen van de 2e officiele amigurumi dag weer een succes te kunnen maken !