Get the picture ?

Home/Geen categorie/Get the picture ?

Get the picture ?

Een amigurumi haken is een hele kunst maar om hem mooi te fotograferen moet je ook van goede huize komen. Gelukkig hadden wij Joost van Joost de Wolf vakfotografie. Samen met Joost zijn we de hele dag bezig geweest met het fotograferen van alle nieuwe amigurumi’s voor het boekje Amigurumi & More. Zo’n fotoshoot is iedere keer weer een belevenis en het resultaat is ook nog eens prachtig geworden ! Op de foto hierboven zie je Kim en Matroesjka (toch nog een stiekeme preview)

Hier gaat Joost plat voor een klein ondeugend roze konijntje. Het ding was zo klein dat hij bijna niet op viel in de studio. Maar je weet het “wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” dus ook dit roze kaninchen is in the spotlight gezet.

En toen alle amigurumi’s hun “moment of fame” hadden gehad mocht ik ook nog eventjes 😉 Wij vinden boekjes met getekende instructies zelf altijd erg onduidelijk. Daarom hebben we gekozen om alle basis handelingen zoals steken, afhechten, kleurwisselen etc. op de foto te zetten. We hopen dat het op die manier ook voor een beginner duidelijk is zodat iedereen met die leuke boekje aan de slag kan gaan. Joost, bedankt voor je inzet, creativiteit en gezelligheid !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.