And the winner is ……

Home/Geen categorie/And the winner is ……

And the winner is ……

And the winner is….(denkbeeldig tromgeroffel) Clowntje KRIS van Ariane van Oosten !!! Zojuist hebben wij de uitslag binnen gekregen van Lotte van Clini Clowns. Zij heeft samen met haar collega’s een stemming gehouden en de meeste stemmen waren voor Kris, mede omdat Kris zowel voor een jongetje als voor een meisje kan worden gemaakt. Wij willen Clini Clowns heel hartelijk bedanken voor hun medewerking en natuurlijk Ariane heel hartelijk feliciteren met haar overwinning ! Als Ariane haar patroon heeft uitgewerkt zal hij verschijnen in onze webshop en een deel van de opbrengst gaat natuurlijk naar Clini Clowns. Wij hopen dat het patroontje heel veel verkocht zal worden !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.