Als je werk je passie is.

Home/Geen categorie/Als je werk je passie is.

Als je werk je passie is.


Vol verwachting sloegen wij afgelopen zaterdag de Margriet open. Daar staan we dan op bladzijde 70 EN 71. Is dat stoer of niet ? Het artikel en de foto overtrof onze verwachtingen en we hebben al enorm veel reacties mogen ontvangen van mensen die het artikel gelezen hebben. Dus mocht je het nog niet gelezen hebben hij ligt nu nog 2 dagen in de winkel !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.