Afgelopen zaterdag en zondag hebben 105 vrouwen maar liefst 70 tasjes en 35 kussen gehaakt tijdens de workshops van de Viva in de Bakkerswinkel in Den Haag. Wij begrijpen nu waarom deze plek zo populair is; wat een heerlijk brood ! Daarnaast zou je het liefst van ieder gebakje een hapje proberen. Op de 2e verdieping van dit bijzonder creatief ingerichte pand hebben wij samen met Daphne en Geesje van Hooked met hulp van onze Davinia 3 workshops gegeven.

Na ontvangst verwelkomt Geesje de groep en warmt ze alvast op voor al het goede wat komen gaat. Daarna is het een run op de tafel waar de zpagetti zich bevind, want wie het eerst komt; het eerst maalt. En het zou toch jammer zijn als je buurvrouw net die ene leuke bol voor je neus weg pikt.

Een korte uitleg over de te maken steken en dan kan iedereen van start.

En zie hier een drietal enthousiaste dames met hun nieuwe creaties, uiteraard handmade !