Zaterdag hebben we eens even extra ons best gedaan om onze studio om te toveren. Er kwamen 9 dames voor een vrijgezellen feestje. Dus hopla, overal hartjes en rood en witte accessoires om een leuk sfeertje te creeëren. De stoel voor de bruid extra versierd met een zpagetti hart en slingers. Tompoezen en cupcakes op de tafel, wij zijn er klaar voor !

En toen was het zover, er stopte een bus vol vrij gezellige vrouwen, met 1 opvallende verschijning, de bruid die men had “toegetakeld” en verkleed als zuster. Ze was volledig verrast en overvallen op haar werk en had geen idee wat ze bij ons kwam doen.’

Gelukkig was het al snel duidelijk en na een paar mooie bollen zpagetti te hebben uitgekozen zijn we met zijn allen aan de slag gegaan. Hier onder zie je de dames, in opperste concentratie….


Gelukkig werd er naast hard gewerkt ook heel veel gelachen. We hebben onze bruid nog een fles bruidstranen aangeboden als cadeautje, versierd met onze Echtzoete bloemetjes.


En dan natuurlijk nog een foto met het eindresultaat, 9 blije dames, 9 mooie tasjes en een goed begin van een unieke dag. Wij wensen ons gezelschap en natuurlijk in het bijzonder de bruid een hele mooie dag toe op 8 april !